Info

Fjelles Fodboldfjol

Anders Fjelsted vender nogle af ugens store eller små begivenheder indenfor fodboldverden samme med to gæster. Der fjolles og sludres om yndlingshold og anekdoter, der forfattes peptalks og skideballer og meget andet. Fodboldsjov fra og for folk, der er glade for fodbold. Helt fri for eksperter og den slags.
RSS Feed
Fjelles Fodboldfjol
2022
September
August
June
May
April
March
February
January


2021
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2022
Sep 26, 2022
Der skal fjolles om landsholdsbold i denne uge. Og om VM Qatar og fodbold på Bornholm og Andreas på landsholdet og fordele på hjørnespark og alt muligt andet. Så tag lige og lyt med.
 
 

 

Sep 19, 2022
Der fjolles med Superligaens 5. vælgere. Simon og Caroline, der også er værter på Start 11’eren, er på besøg. Vi fjoller med uafgjort, Fernando Torres, UNICEF Cup, fodboldspillernes børn, Rikken FC, dumme fans, Eigil Egern og meget mere. Lyt meeeeed!
 
 

 

Sep 12, 2022
Så fjolles der igen. Meget med fodboldtrøjer, men også med Thorup og nationaliteter og Shakira og tæmninger og UNICEF-Cup og naturligvis også tiggerskilte. Lyt med!
 
 
 

 

Aug 30, 2022
Denne uges Fodboldfjol er noget værre pis. Skål! Det er ikke så slemt som det lyder. Men det er meget fjollet. Lyt med!
 
 
 

 

Aug 15, 2022
Der fjolles i varmen. I denne uge fjoller vi med Grønland, Fodboldtossen 2.0, Den Gule Fare, Gangster-Damsgaard, Jokeren og meget mere. Så øh, lyt lige med.
 
 
 

 

Aug 8, 2022
Så er Fodboldfjol tilbage efter sommerpause. Der fjolles med Brøndby, forudsigelser, Ballon d’Or, trænerskills, Landliggerkamp, tiggerskilte og meget andet. Så lyt nu bare med!!!
 
 
 

 

Jun 16, 2022
Der snakkes damef… Jeg mener kvindefodbold i denne uge, og der fjolles med “den kvindelige Rommedahl” og køkkenligaen og bold”drenge" i Parken og Nations League og alt muligt. Jeg glemmer faktisk helt at spørge Frederikke ind til, hvordan det er at spille EM-finale? Dumme dumme Fjelle!

 

Jun 6, 2022
Der fjolles med ekstra mange gæster i denne uge. Vi fjoller med direktører med ild i, med verdensranglisten, med Ungarske børn, med Danmark som verdensmestre og naturligvis med vælgerhold. Lyt.nu.med!
 
 

 

May 31, 2022
I denne uge står den på kasketter, De Røde Djævle, 1. klub, CL-finale, vælgerhold med verdensmestre, Paris-Dhaka og meget meget mere. Det er ganske outstanding. Lyt med.
 
 
 

 

May 23, 2022
Efter en fri-uge skal der fjolles igen. Så det gør vi. Med pokalturneringen og Mbappé og Europas 3. vigtigste liga og vm-guldvindere og OB og pokalturneringen mestre og topscorere og pokalturneringen og meget andet. Du skulle tage at lytte med!!!
 
 
 

 

May 9, 2022
Der fjolles rigtig meget med fans, tilhørsforhold, halstørklæder, basketball, Herlufsholm-spillere, om at ramme alt rigtig og rekorder og meget andet fjollet. Lyt da lige med!
 
 
 

 

May 6, 2022

Der er landsholdsspiller på besøg i denne uge. Så der fjolles om EM slutrunder, om at spille med drengene, om Brommapojkarnaflickarna, om at lære fransk på fransk, om kampråb og tape på hænderne og Jess Thorups bæmund meget andet fjollet. Lyt med!

 

 

Apr 26, 2022
Så skal der fjolles igen. Og det med sponsornavne, med Man. United, med 1. division, med at få stryg som 12-årig, med at kalde sin kæreste for Arsenal og meget, meget andet. Ly med!
 
 
 

 

Apr 19, 2022
I denne skønne uge fjolles der med alt lige fra sambabold i Parken til citater og bannertekster og kron-kronprinsen og Aula og pyroteknik og meget mere. Lyt endelig med!
 
 
 

 

Apr 11, 2022
Fjol i højeste potens i denne uge. Om all-in abonnement, om lasagnefade, om bannere, om Pickford, om at være fodbolddommer, om Dannebrog og meget meget mere. Giv det lige et lyt!
 
 
 

 

Apr 4, 2022
I denne uge fjolles der med regler. Alle mulige regler. Og så lidt om VM og tiggere i Parken og betting og Vejle og Club Africain og meget meget mere!
 
 
 

 

Mar 31, 2022
Nøj, hvor der fjolles i denne uge. Om Jørgen Klopp, om Nyborg FK, om Hertug Govina, om at spille mod 13-årige, om tilskuerrekorder og VM seeding og meget mere. Lyt nu bare med!
 
 
 

 

Mar 21, 2022
I denne uge fjoller vi med kriminelle fodboldspillere, John Holmes, kvindeligaer, karaoke, Van der Vaart, bold på havnen og meget mere. Lyt med!!!
 
 
 

 

Mar 15, 2022
Der fjolles med magi i denne uge. Og med kælenavne og indkast og Football Manager og Taekwondo og Bayern og klør 5 og hypnose og alt muligt andet. Lyt med for f…..!
 
 
 

 

Mar 7, 2022
Så fjolles der igen. Om at være hidsig, om navne, om MLS, om spillertrøjer, om ham den klodsede fra Horsens, om at brække armen og alt muligt andet. Og naturligvis er der også vælgerhold :-) Lyt med!
 
 

 

Feb 21, 2022
Så er Fodboldfjol tilbage fra vinterferie. Så vi fjoller om fodbold til Vinter OL, om efterskolemesterskaber, om hattrick i den forkerte ende, om negativ målscore og om miauw og meget mere. Lyt da lige med!!!
Feb 7, 2022
I denne uges fjolles der med fodboldtrøjer og fodboldsange og fodboldkampe og fodboldspillere og alt muligt andet fodbold-agtigt. For det her er Fodboldfjol. En meget fjollet podcast om fodbold. Enjoy!
 
 
 

 

Jan 31, 2022

Fjelles Fodboldfjol #255: Uge 5 - Simon Væver og Niels Nielsen F-F-F-Fodboldfjol i denne uge om Nur-Sultan, om Greenwood, om teaser/spoiler, om kalenderår, om "a mushroom cloud layin’ motherf..ker" og meget meget mere. Lyt meeeeed!

Jan 24, 2022

Fjelles Fodboldfjol #254: Uge 4 - Thomas Loft og Oliver Stanescu Newcastles nye spillere, førerholdet i Norge, Sepik, vasker til AC, buler i bilen udenfor stadion, African Cup of Nations og kondom med smag er bare nogle af de ting vi fjoller med i denne uge. Det bør du høre!!!

1 2 Next »